Poslovni imenik

DRVO DOM j.d.o.o

Matični broj poduzeća: 080827355

Adresa: Matije Gupca 68
Poštanski broj i grad: 44250 Petrinja
Fax:091/723-8891
Kontakt osoba: Ines Cvetković

Godina osnutka: 2013
Broj zaposlenih: 1 - 9
Godišnji promet: do 500.000 EUR

Geografska tržišta:

  • Hrvatska

Poslovna tržišta:

  • Krajnji korisnici

Prednosti:

  • Cijena
  • Garancija i servis
  • Iskustvo

Ostale prednosti:

PITATE ZAŠTO SMO IZABRALI BAŠ DRVO?
Drvo je vodeći biogeni građevinski materijal budućnost. Ekološki je prihvatljiviji od drugih materijala a uz to sve pruža toplinu doma.
Drvene kuće sve više su modernije i mnogi žele imati vikendicu gdje se mogu kvalitetno odmoriti a neki čak stanovati.Drvo duže zadržava toplinu vašeg doma.

Važniji poslovni partneri: Tvrtka DRVO DOM vam nudi: -preseljenje i adaptaciju vašeg postojećeg objekata -izradu stolarije(prozori,vrata,stepenice, podove od starog drveta) -izradu kuće od novog drveta -Prodaja drvene kuće Dosada smo izradili i obovili 30 objekata i sa velikim zadovoljstvom nastavljamo dalje. Naši proivodi su dokaz naše kvalitete!

Dodatno: DA LI ZNATE??? Drvo je 6 puta bolji izolator od cigle, a 15 puta bolji izolator od betona. Kuća izgrađena od cigle i betona pri završetku izgradnje sadrži vlagu pa je potrebno 10 do 24 mjeseca da se osuši kako bi bila zdrava za stanovanje U slučaju požara drvo prenosi 10 puta slabije topllnu isijavanja nego beton, a čak 250 puta nego čelik Drvo ne emitira radioaktivno zračenje, štetne plinove, alergijsku prašinu i statički elektricitet. stanovanje. Toliko o nama a sada je na Vama da odlučite! Mi Vam stojimo na usluzi i nadamo se suradnji!