Poslovni imenik

Slavonija drvna industrija d.o.o.

Proizvodi

Odaberite kategoriju proizvoda:

Naša proizvodnja kupcima pruža mogućnost izbora u boji hrasta P-43, hrast natur, crna bijela, orah, orah antik, trešnja i bukva ovisno o modelu stola. Također je moguća isporuka i u drugim tonovima prema zahtjevu kupca ili projektanta. Stolovi su oblikovani estetskim i funkcionalnim mjerilima najprobirljivijih potrošača, gdje kvaliteta izrade dolazi do punog izražaja. Kontaktirajte nas i biti će nam čast ispuniti vaše zahtjeve na obostrano zadovoljstvo.

Kategorije: Namještaj [Dodaj kategoriju na listu]
Komode i vitrine
Masivne drvene garniture od hrastovine namijenjene za vanjske natkrivene i otkrivene prostore. Svojom jednostavnom konstrukcijom i oblikom, te ergonomskom udobnošcu, prilagođene su upotrebi i u zatvorenim prostorima, dnevnim boravcima ili blagovaonicama. Kombinacija masiva i iverice oplemenjene furnirom I klase.
Namještaj za osnovne i srednje škole
Daljnjim razvojem proizvodnog programa osmislili smo program za osnovnu i srednju školu. Prilikom izrade ovog projekta osobitu smo pozornost obratili na funkcionalnost i ergonomiju, kako bi smo načinili proizvod prikladan određenom uzrastu i svakom prostoru. Još jedan razlog da se odlučite za naš program jesu i prirodni furniri koji svojom ljepotom, čvrstoćom i toplinom zauzima vodeće mjesto u izradi namještaja, što uz kvalitetan dizajn čini naše proizvode zapaženim i dopadljivim.
Namještaj za urede
Slavonija drvna industrija d.o.o. tvrtka je sa 115 godina dugom tradicijom u preradi i obradi drveta i jedna je od najstarijih drvnih industrija u ovom dijelu Europe. Neprekidno se razvija i čini sve na podizanju razine odlika djelatnika, s ciljem unapređenja poslovnih procesa i upravljačko idejnih rješenja. Rezultat njihovih napora ovdje je prezentirani novi program uredskog namještaja. Uredski namještaj Slavonije DI, prilagođen je upravo Vašem poslovnom prostoru. Širok spektar prilagodbenih mogućnosti, izrada od najboljih materijala hrasta, bukve, oraha i trešnje, fascinantan dizajn i čvrstoća, odlike su ovog namještaja što ga stavljaju daleko ispred konkurencije. Možete ga izabrati u prirodnoj, rustik, crnoj i bijeloj boji, ovisno o modelu namještaja, a omogućena je isporuka i u drugim tonovima, zavisno od Vašeg zahtjeva. Oblikovan je prema estetskim i funkcionalnim mjerilima najistančanijih ukusa i potreba.
Namještaj za vrtiće
Potreba i želja za širenjem asortimana prodaje proizvoda tvornice namještaja navela nas je na osmišljavanje kvalitetnog programa za naše najmlađe. Prilikom izrade ovog programa postavili smo si visoke standarde kvalitete izrade, ergonomije i praktičnosti. Posebnu pozornost posvetili smo zaštiti djece (uklanjanje oštrih rubova, zaobljenost stolova, odabir materijala).
Stolovi
Naša proizvodnja kupcima pruža mogućnost izbora u boji hrasta P-43, hrast natur, crna, bijela, orah, orah antik, trešnja i bukva ovisno o modelu stola. Također je moguća isporuka i u drugim tonovima prema zahtjevu kupca ili projektanta. Stolovi su oblikovani estetskim i funkcionalnim mjerilima najprobirljivijih potrošača, gdje kvaliteta izrade dolazi do punog izražaja. Godišnji kapacitet preko 20.000 komada u više tipova, vrsta drva i boja.
Vrtne garniture
Masivne drvene garniture od hrastovine namijenjene za vanjske natkrivene i otkrivene prostore. Svojom jednostavnom konstrukcijom i oblikom, te ergonomskom udobnošcu, prilagođene su upotrebi i u zatvorenim prostorima, dnevnim boravcima ili blagovaonicama. Za ovu seriju garnitura karakteristična je ugradnja vanjskog, odnosno površinskog dijela trupca. Tekstura hrastovine je snažno naglašena unutar nosive konstrukcije, a njezina kvaliteta i karakter su izraženi poprečnim i uzdužnim presjecima kroz drvo. Naša je namjera ponuditi poseban proizvod onim kupcima koji znaju cijeniti, ne samo funkcionalan, jednostavan i udoban namještaj, nego također i kvalitetu i ljepotu hrastovine.

Proizvode, kao i kategoriju, možete dodati na listu zahtjeva za informacijama.