Poslovni imenik

Slavonija drvna industrija d.o.o.

Proizvodi

Odaberite kategoriju proizvoda:

Ovim proizvodnim programom naša trvtka je jedna od najkvalitetnijih isporučilaca u Hrvatskoj. U okviru njega, našim partnerima nudimo: - hrast i jasen rezani furnir, kao i bjeliku - hrast i jasen spojeni furnir, te - uslugu proizvodnje rezanog i spojenog furnira iz Vašeg drveta. Proizvodni program ljuštenog furnira i otpresaka, sastoji se od: - bukva i topola ljuštenog furnira, - šper ploča bukva - bukva i topola - topola, kao i niza lameliranih otpresaka standardnih dimenzija i profila prema zahtjevu naručioca sa mogućnošću izrade kalupa za otpreske za slijedeće namjene: - stolovi, - rubnjaci svih vrsta, - tapet otpresci za stolice - hrast-hrast otpresci za stolice.

Kategorije: Rezani i ljušteni, te spojeni furniri i otpresci [Dodaj kategoriju na listu]
Lamelirani otpresci
Fleksibilnost proizvodnje lameliranih otpresaka od neprocjenjivog je značaja kako za našu vlastitu proizvodnju namještaja, tako i za daljnju prodaju našim kupcima. Asortiman proizvoda obuhvaća sve vrste lameliranih otpresaka iz domaćih vrsta drveta u dimenzijama i oblicima po narudžbama kupaca. Prednosti lameliranih otpresaka u odnosu na masivno drvo: • Ušteda na materijalu • Ušteda u vremenu izrade • Isključen napad škarta • Osigurana stabilnost oblika • Veća trajnost Godišnji kapacitet preko 2.000 m3 www.slavonija-di.hr
Ljušteni furnir
Dugogodišnje iskustvo i tradicija ključni su čimbenik povjerenja i vjernosti našeg cjelokupnog ciljnog tržišta. Izrada ljuštenog furnira u potpunosti je prilagođena zahtjevima naših kupaca i njihovim potrebama. Širina proizvodnog programa trenutno obuhvaća obradu bukve, topole i hrasta u kvalitetan ljušteni furnir različitih dimenzija po klasama (I, II, III). Proizvodnja ljuštenog furnira u debljinama 1; 1,5; i 2 mm - centrično ljušteni konstrukcioni furniri, domaćih vrsta – bukva, hrast i topola. Godišnji kapacitet proizvodnje je preko 4.000,00 m3 trupaca. Godišnja prodaja furnira svih klasa i dužina je cca. 2.500,00 m3.
Rezani furnir
Proizvodnja visokokvalitetnog rezanog furnira prilagođena je ekološkim normama kojima nastojimo održati prirodnu ravnotežu našeg eko sustava. To činimo iz zahvalnosti prema stoljetnim šumama, koje su nam omogućile razvoj i opstanak na izuzetno zahtjevnom europskom tržistu. Proizvodnja rezanog furnira orijentirana je na obradu hrasta i jasena iz kojih se dobiva furnir različite dužine i kvalitete. U proizvodnji dominira hrast furnir (80%) i jasen furnir (20%), koji pripadaju grupi plemenitih furnira. Godišnji kapacitet proizvodnje je preko 10.000,00 m3 trupaca. Godišnja prodaja furnira svih klasa i dužina je cca. 7.000.000,00 m2.
Spojeni furnir
Za potrebe poznatog kupca vršimo i spajanje furnira prema specifikaciji. Proizvodnja plemenitog spojenog furnira je značajna na domaćem i inozemnom tržištu. Spojeni furnir koristi se za oplemenjivanje (oblaganje) manje kvalitetnog materijala kao što su ploče, iverice, vlaknatice, pa čak i za oblaganje manje kvalitetnog i jeftinog masivnog drva (topola, jela i dr.), a i za oblaganje drugih ne drvnih materijala. Slavonija DI u svom proizvodnom pogonu za spajanje furnirskih listova ima tehnologiju za spajanje furnirskih listova na dva načina: - Međusobno povezivanje furnirskih listova sa ljepljivim koncem (cik-cak). - Međusobno povezivanje furnirskih listova pomoću ljepila. Ovom tehnologijom može se kvalitetno zadovoljiti svaki zahtjev tržišta. Godišnji kapacitet je preko 3.000.000,00 m2.

Proizvode, kao i kategoriju, možete dodati na listu zahtjeva za informacijama.